Canapea extensibila ELTAP Rosa 2 locuri, roz gri, 107x75x60 cm, cu cutie de depozitare Ros_08

Canapeaua extensibila ELTAP Rosa cu doua locuri este un model perfect si pentru dormitoare.

Descriere

Canapeaua extensibila ELTAP Rosa pentru 2 locuri, in nuante de roz si gri, este conceputa special pentru camerele de tineret, combinand functionalitatea cu designul atractiv. Dimensiunile compacte de 107x75x60 cm permit integrarea usoara in orice camera, fara a ocupa prea mult spatiu, fiind ideala atat pentru relaxare in timpul zilei, cat si pentru un somn odihnitor noaptea. Transformarea intr-un pat ofera o suprafata de dormit de 73×166 cm, asigurand confortul necesar pentru un somn de calitate.

Designul modern, cu un spatar si perne contrastante, aduce un plus de stil si se potriveste perfect cu decorul unei camere de copii sau tineret. Canapeaua Rosa ofera, de asemenea, o cutie de depozitare spatioasa pentru lenjerie, accesibila atunci cand este pliata. Sistemul de glisare intuitiv face trecerea de la canapea la pat simpla si rapida.

Confortul este garantat datorita umpluturii din spuma T25, care ofera atat moliciune, cat si suport pentru coloana vertebrala, contribuind la o postura corecta. Canapeaua este o alegere excelenta pentru parintii care doresc un mobilier multifunctional, confortabil si atractiv pentru camera copilului lor.

Informații suplimentare

Culoare

Gri, Roz

Material tapiterie

Textil

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Canapea extensibila ELTAP Rosa 2 locuri, roz gri, 107x75x60 cm, cu cutie de depozitare Ros_08”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *